joi, 20 noiembrie 2008

ZUMA Atlantis Sky Patrol


Pentru a te bucura de o intreaga colectie de jocuri zuma intra pe Zum Zuma.ro

Daca esti fan Sky Captain si The World of Tomorrow atunci te vei indragosti de fiecare minunt petrecut jucand acest joc zuma Atlantis Sky Patrol. Calatoreste in jurul lumii cu acest spectaculos joc zuma animat distruge-le sau ele vor distruge intreg globul.

In acest joc zuma este datoria ta sa invingi si sa distrugi cele 100 de bombe care au fost montate in toata lumea.Calatoreste in toate destinatiile hartii si dezamorseaza bombele zuma .Nu este un joc zuma greu dar este foarte sofisticat in arta gandirii.

Acest joc zuma are o grafica deosebita mult mai performanta. In acest joc zuma delux vei ajunge pana la cer si vei incerca sa elimini cele 100 de dispozitive ucigatoare...nu-ti fie frica...acesta este jocul zuma Atlantis Sky Patrol si tu esti menit sa salvezi planeta.

Incearca jocuri zuma si o sa-ti faci idee despre acest joc zuma de lux.


Parerile vizitatorilor:
"Daca iti place Zuma sau Luxor atunci vei iubii Atlantis Sky Patrol. Sa nu-ti imaginezi ca este doar o simpla clona. Atlantis Sky Patrol are niste standarede foarte ridicate, muzica, grafica si suntetul sunt foarte bune!" Electricul

"Da, Atlantis Sky Patrol arata foarte bine dar sunt mai interesat mai mult de cum se joaca. Raspunsul este ca este fantastic de jucat" Gina V

"Atlantis Sky Patrol te absoarbe si iti creaza cu adevarat dependenta este un joc zuma super!" Pay

Un comentariu:

Zuma spunea...

Hi
Can you please give me a short description of the game zuma? Thanks alot!